Valga vald tänas tublimaid õpilasi ja õpetajaid

LEPM
Copy

Valga vallavanem tänas neljapäeval valla koolide tublimaid õpilasi ja neid toetanud õpetajaid. Tänusündmusele Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse teatrisaalis olid kutsutud kõik, kes kooliaasta jooksul silma paistnud.

Lisaks vallavalitsuse esindajatele oli tunnustusi üle andmas Valgamaa Arenguagentuuri esindaja Ivi Tigane.

Vallavanem Monika Rogenbaum, kultuuri- ja haridusteenistuse juhataja Pille Raudam ning haridusspetsialist Kermo Küün tänasid ja tunnustasid gümnaasiumi kuld- ja hõbemedaliga lõpetanuid, põhikoolide õpilasi, kes on lõpetanud viitega ning tublisid lõpetajaid, kes on hea seisnud oma õppimise, kooli ürituste korraldamise või erilise püüdlikkuse eest. Lisaks tunnustas vallavanem olümpiaadidelt häid tulemusi toonud noori ja nende juhendajaid, aga ka edukaid ja head tööd teinud õpilasfirmasid.

Vallavanem Monika Rogenbaum tõdes oma tervituskõnes, et imetleb tänaseid noori ja nende töö tulemusi. „Olen lummatud teie töökusest, teie teadmistest, annetest, saavutustest ja teadmisejanust. Kallid noored, kallid õpetajad ja juhendajad, te teete palju ja jõuate palju, ning teist sõltub tohutult palju. Seda eriti õppeaastal, mida saatsid koroonapiirangud ja pidev distantsõpe.“ Vallavanem lisas, et vallavalitsus on väga uhke oma koolide üle, kes raskest aastast hoolimata saavad särada heade tulemustega.

„Tahan teile südamele panna: ärge laske teiste arvamusel oma sisehäält summutada. Võtke sisse oma rada ja hoidke seda. Julgelt tuleb kuulata oma südamehäält ja usaldada intuitsiooni – nemad teavad, mida te tõeliselt saavutada soovite,“ pöördus vallavanem lõpetuseks noorte poole ning soovis kõigile kaunist ja turvalist suve.

Tunnustuste üleandmise vahel kõlasid muusikalised vahepalad Valga muusikakooli õpilastelt. Esinesid: Alice Rüütel, Annabel Rüütel, Anette Roop, Kaisa Lill ja Laura-Liis Saks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles