Valgas jätkuvad maanteeratturite võistlused

LEPM
Copy
Korraldajad kutsuvad valgalasi võistlustele kaasa elama.
Korraldajad kutsuvad valgalasi võistlustele kaasa elama. Foto: Tarmo Haud

Valgas jätkuvad täna ja homme Balti riikide ühised meistrivõistlused Baltic Road Championships 2021, mis toovad piirilinna tänavatele tippmaanteeratturid Eestist, Lätist ja Leedust, aga ka lapsed.

Võistluskeskus asub Valga keskväljakul ja on kahel päeval täis melu ja rattureid, kõik linnakodanikud on samuti oodatud võistluste melu nautima.

Täna, 19. juunil toimuvad grupisõidud kella 10 -18. Saare lastesõit kestab 10 - 11.30. 

Pühapäeval kestavad grupisõidud kella 10 - 17.30.  ETV kanalilt saab pühapäeval võistlust jälgida kella 15 -17.30.

Võistlustrass läbib neil päevadel Riia tänavat, Pärna puiesteed, Pedeli paisjärvest – Odra tänavani, Kesva tänavat, Loode tänavat, Transpordi tänavat, Tartu maantee – Jaanikese ristini, Jaanikese teed, Valga-Uulu maanteed – Valga linnani. Viljandi tänav muutub võistluspäeval ühesuunaliseks (suunaga Valga kesklinna poole), samuti Tartu tänav, Viljandi tänav kuni Konnaojani, kuigipalju häiritakse ka Raja tänava liiklust. Maksimaalne liikluse peatamise aeg on 5-10 min.

"Palume tähele panna, et võistluse kolonnist möödasõitmine ei ole lubatud, võimalik on liikuda kolonni järel vastavalt kolonni liikumise kiirusele. Ootame kõigi kohalike kaasabi suurvõistluse õnnestumisel ning palume 19.-20. juunil võistlusrajale jäävatel teedel olla valvsad ja arvestada võistlejatega. Samuti palume eelpool mainitud tänavalõikudele 19.-20. juunil mitte parkida," annavad korraldajad teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles