Too oma suvised pildid Vana-Võromaa fotojahile

LEPM
Copy
Üheksa võistlusele seni laekunud töö hulgas on tabamus 2017. aasta suvest. Piltnik sattus Mõniste muuseumipoes osa saama, kui naised kauplesid müüjaga põllerõiva üle.
Üheksa võistlusele seni laekunud töö hulgas on tabamus 2017. aasta suvest. Piltnik sattus Mõniste muuseumipoes osa saama, kui naised kauplesid müüjaga põllerõiva üle. Foto: Toomas Kalve

Võrumaa arenduskeskus kutsub Vana-Võromaa elanikke ja kogukondi jäädvustama sel suvel fotodele kohalikel kommetel põhinevaid toimetamisi.

"Hää võrokõnõ ja võrokeste sõber! Leia oma külast, talust, naabri juurest üles kohalik eripära ja jaga seda pildina nii külalistele kui omale rahvale. Osale Vana-Võromaa  fotojahil “Püvvä pildi pääle!”

Kutsume sel suvel üles Vana-Võromaa elanikke ja kogukondi jäädvustama fotodele kohalikel kommetel põhinevaid toimetamisi, olgu need siis argipäevased või pidulikumad. Fotole võiks jäädvustada näiteks suitsusauna kütmist, leivategu, jaanipäeva pidamist, lõõtspillimängimist, seenel-marjalkäike, käsitöö tegemist, taluloomade talitamist - kõike seda, mida osatakse teha käsitsi ja alalhoidlikult.

Kui endal ei ole võimalik pilte  teha, siis kutsu appi  oma head sõbrad, lapsed või miks mitte ka külalised. Tehtud fotod saab esitada võistlusele, laadides need üles fotojahi kodulehele: https://fotojaht.visitvoru.ee/," kutsub üles arenduskeskus.

Peaauhinna ning rahvaauhinna võitjad selguvad simunapäeval (28. oktoobril). Võistluse jooksul loositakse välja ka auhindu.

Pühapäeva keskpäevaks oli võistlusele üles laetud üheksa fotot. Hääletatud oli 22 korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles