Ekstreemhalli lekkemure leiab lahenduse

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga ekstreemspordihalli katus laseb paljudes kohtades vett läbi. Vesi tungib hoonesse, jookseb kandetalade juurest ja piki sisevoodrit laiali ning valgub vineeri peale (tumedad laigud fotodel), näitas halli eestvedaja Lauri Lomp.
Valga ekstreemspordihalli katus laseb paljudes kohtades vett läbi. Vesi tungib hoonesse, jookseb kandetalade juurest ja piki sisevoodrit laiali ning valgub vineeri peale (tumedad laigud fotodel), näitas halli eestvedaja Lauri Lomp. Foto: Arvo Meeks

Valga ekstreemspordihalli on mitu aastat saatnud mure, et katusest lekkiv vesi ohustab sealseid vineerist hüpperampe. Tänavu peaks hall saama uue katuse ning soojustuse.

Halli tegevust vedav aktivist Lauri Lomp rääkis, et kuigi 2017. aasta alguses avatud spordihall on Baltikumis haruldane küttega ja häid tingimusi pakkuv hoone, on lekkiv katus muret teinud juba aastaid. «Kui võib-olla mõnele jääb mulje, et meil on siin pisikesed tilgad üksikutes kohtades, siis tegelikult tuleb vett nagu kraanist. Kuna neid kohti on liiga palju, olen käinud ja pannud vineerilehti igale poole laiali, et las tilgub sinna peale. Sellega oleme saanud ära hoida suurema kahju. Sees on küll niiskuskindel vineer, aga see ei ole mõeldud välitingimusteks, tõenäoliselt hakkavad spoonid liimist lahti tulema,» kirjeldas Lomp.

Ideaalplaan nõuaks rohkemgi raha

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles