Noortekeskus pidas juubelit

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga avatud noortekeskus. Pilt on illustratiivne
Valga avatud noortekeskus. Pilt on illustratiivne Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeva õhtul pidas kümnendat sünnipäeva Valga avatud noortekeskus, pidu toimus Hawaii stiilis.

Reedel askeldasid keskuse mõlemal korrusel noored, kes ehtisid maja, meisterdasid tänukirju ja tegid muid ettevalmistusi. Neljapäeva õhtul sai valmis ka esmaspäevast väldanud remont pinksitoas. Viimasel õhtul oli abis lausa paarkümmend noort, kellest igaüks püüdis kuidagi oma osa anda.

Reedel remonditud ruumi ehtinud Janeli, Brigita ja Geirin olid enda sõnul abiks rõõmuga. Brigita rääkis, et talviti käib tema noortekeskuses rohkem. «Siin on sõbrad ja soe,» ütles ta, lisades, et sünnipäevapeole võiks palju rahvast tulla.

Laupäevase peo muutis teistest erinevaks, et külla tulid kümme aastat tagasi noortekeskuses tegutsenud, kellest nõusoleku oli reedese seisuga andnud viis.

Neli aastat noortekeskuses töötanud noorsootöötaja Lauri Drubinš märkis, et eelmisel aastal külastas neid väga palju noori. Positiivne on seegi, et keskuse on avastanud ka vene noored. Iganädalaselt astub majast läbi 50–70 inimest.

«Noortekeskus on koht, kus noorsootöötajad annavad noortele edasi väärtusi, noored saavad end siin teostada, organiseerida üritusi,» loetles Drubinš.

Nii nagu juubelile kohane, sai ka torti süüa. Esinesid kohalikud noored lauljad, mängiti mänge ja peo lõpus oli disko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles