Valgamaa suvemängud on saanud hoo sisse

LEPM
Copy

Valgamaa suvemängud 2021 esimesed neli võistlust on peetud. Neljapäeval toimus petangiturniir ning laupäeval selgusid parimad kalastajad.

1. juulil võistlesid paarid ehk duod Tõrvas petangiturniiril. Võit läks Valga valla meeskonnale, kuhu kuulusid Anneli Kattai ja Ille Sõrmus. Teisele kohale tulid Kert Kangur ja Tauno Johanson Tõrva vallast ning kolmandaks jäid samuti Valga vallast pärit Uudo Blaasen ja Robert Schmidt.

3. juulil toimus Valgas Pedeli järves kalapüügivõistlus. Esimesele kohale tuli Valga valla esimene võistkond, kuhu kuulusid Eduard Sokolovski, Sergei Zenzarov ja Anatoli Jeršov. Teise koha said Andrus Paul, Enn Printsmann ja Ragnar Silla Tõrva valla võistkonnast. Kolmandaks tuli Valga valla kolmas meeskond, kuhu kuulusid Illar Essenson, Gennadi Perjüskin ja Janis Dubrovskis. Pedeli järvest püüdsid võistlejad välja 265 kala.

Juba 4. juulil saab Tõrvas näha nii meeste kui ka naiste rannavõrkpalli. Suvemängudel on tulemas veel kettagolf, jalgpall, orienteerumine, lasketeatejooks ja tänavakorvpall. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles