Ühinev lasteaed hakkab kandma Sinilinnu nime

Mati Määrits
, reporter
Copy
Kui seni käisid Ahja mudilased (fotol) Illikuku ning Vastse-Kuuste omad Kaari lasteaias, siis 1. septembrist hakkavad nad käima hoopis Sinilinnus.
Kui seni käisid Ahja mudilased (fotol) Illikuku ning Vastse-Kuuste omad Kaari lasteaias, siis 1. septembrist hakkavad nad käima hoopis Sinilinnus. Foto: Mati Määrits

Vastse-Kuuste lasteaias Kaari ja Ahja lasteaias Illikuku käivate mudilaste vanematel tuleb hakata tasapisi harjuma uue nimega Sinilind, mis 1. septembrist tegutsema hakkavale ühendlasteaiale pannakse.

Nime valisid kahe senise lasteaia töötajad ning mudilaste vanemad. 19. aprillist 3. maini oli kõigil võimalus esitada ettepanekuid, millele tuli lisada põhjendus, miks just see nimi on lasteaiale sobilik ning kuidas see kannab koolieelse lasteasutuse väärtuseid ja eesmärke.

Esitati 12 ettepanekut. 4.–7. maini kestis veebiküsitlus, kus lastevanemad ja töötajad said anda hääle kolmele nende arvates kõige sobivamale ja meeldivamale nimele. Küsitlusele vastas 91 inimest. Lõpliku otsuse langetasid kahe lasteaia töötajad 11. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles