Võru endise naftabaasi olukorrale terendab lahendus

Kristina Pihlapuu
, Suvereporter
Copy
Keskkonnaminister Tõnis Mölder (vasakult teine) külastas endise naftabaasi ala koos kultuuriminister Anneli Oti ja Võru linna juhtidega.
Keskkonnaminister Tõnis Mölder (vasakult teine) külastas endise naftabaasi ala koos kultuuriminister Anneli Oti ja Võru linna juhtidega. Foto: Kristina Pihlapuu

Võru endise naftabaasi arengud on nüüdseks mõnda aega paigal seisnud. Eelmisel nädalal külastas naftabaasi keskkonnaminister Tõnis Mölder, kes andis lootust, et peagi võib saabuda rahastus ja asjad hakkavad taas liikuma.

Võru endise naftabaasi saatus on pikalt olnud selgusetu. Eelmisel nädalal piirkonda külastanud keskkonnaminister Tõnis Mölder andis lootust, et peagi võib saabuda ala kordategemiseks vajalik raha ja asjad hakkavad taas liikuma.

Kuperjanovi jalaväepataljonist üle tee asuva endise naftabaasi reostusküsimused ja edasine saatus kerkisid päevakorda mõne aasta eest. Kuigi Mölder külastas objekti esimest korda, on see tema sõnul keskkonnaministeeriumi jaoks juba mõnda aega olulisel kohal olnud. Asja on käinud üle vaatamas keskkonnaministrid ja osapooled on otsinud lahendusi, kuid pole üksmeelt saavutanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles