Valgamaa lühiuudised

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Kääriku spordikeskus
Kääriku spordikeskus Foto: Kristjan Teedema

Otsitakse Kääriku jätkuetapi ehitajat

Sihtasutus Tehvandi Spordikeskus kuulutas välja riigihanke Kääriku spordikeskuse väljaehitamise kaheksanda etapi tööde tegija leidmiseks; hanke eeldatav maksumus on 2,8 miljonit eurot.

Plaanis on remontida Kääriku spordikeskuse toitlustushoone ning konverentsihoone kompleks, rajada vajalikud teed ja platsid. Tööde valmimise tähtaeg on 2022. aasta 1. august.

Pakkumusi saab esitada 27. juuli hommikuni. Hankeleping sõlmitakse 12 kuuks, ehitustööde garantiiperiood vältab 36 kuud pärast objekti üleandmist. BNS

Noored emad kohtuvad pargis

Pukas alustab tegevust beebikool, mis kannab nimetust «Emme ja beebi klubi». Esimene kokkusaamine saab teoks homme kultuurimaja pargis.

Klubi eesmärk on pakkuda naistele, kellel väikesed lapsed või kes veel lapseootel, võimalust saada regulaarselt kokku ja jagada oma rõõme ning muresid. Kokkusaamistel osalevad ka spetsialistid, kes oskavad tulevaste emade küsimustele vastata ja vajadusel lahendusi pakkuda.

Homses vestlusringis osalevad ämmaemandad Silja Mets-Oja ja Riin Rosenperk. Kaasa tuleb võtta piknikukorv, piknikumatt ja kõik muu, mis olemise mugavaks teeb.

Ettevõtmise ellukutsuja on Puka kultuurimaja perenaine-kultuurikorraldaja Katrin Uffert. LEPM

Valga spordihall 
Valga spordihall Foto: Arvo Meeks

Valgas saab end vaktsineerida ka registreerimata

Reedel kell 13–16 saab Valga spordihallis lasta end koroonaviiruse vastu vaktsineerida. Kohale võib tulla ka eelregistreerimata, ent võib ka eelnevalt aja broneerida digiregistratuuris või telefonil 1247. Vaktsineerimist viib läbi tervishoiuasutus OÜ S Silmarõõm ning vaktsineeritakse Jansseni, Moderna ja Pfizeri vaktsiinidega.

Vaktsineerima tulles palutakse kanda maski ning tulla kohale ainult tervena. Pärast süsti tuleb veel olla 15 minutit kohapeal tervishoiutöötaja jälgimise all juhuks, kui enesetunne peaks halvenema.

Lisaks vaktsineerib Valga haigla 14. ja 20. juulil, aeg tuleb selleks broneerida telefonil 1247, digiregistratuuris või helistades Valga haigla registratuuri telefonil. LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles