Loomade varjupaiga juhataja pani ameti maha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga loomade varjupaik
Valga loomade varjupaik Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga loomade varjupaiga juhataja Merike Soots lahkus ametist, tema asemele otsitakse uut inimest.

Kolm aastat ametis olnud Soots põhjendas töölt lahkumist kurnatusega. «Olen nii väsinud, et tulin ära ja mingeid tagasivaateid praegu tegema ei hakka. Tahan puhata,» lausus ta.

Praegu asendab varjupaigas Sootsi vabatahtlik Katrin Paala, kelle sõnul on käinud varjupaiga tööga tutvumas kolm juhikandidaati. «Senistega olen väga rahul. Ma ei oodanud, et inimesed nii ruttu tulevad, vaid olin arvestanud, et pean esimese nädala üksi siin toimetama,» ütles ta, lisades, et kõik tööhuvilised panevad ise käed külge, et saada selgeks, kas tulevad tööga toime.

Varjupaikade MTÜ üldjuhi Triinu Priksi sõnul pole tegemist lihtsa tööga. «Mõni inimene võib pärast selle proovimist aru saada, et tegelikult on see teistsugune, kui võis arvata.»

Varjupaiga juhatajal tuleb hoolitseda loomade eest ja korraldada varjupaiga igapäevatööd, täita raamatupidaja ja kassapidaja kohustusi, samuti korraldada varjupaiga ruumide hooldust ja püüda loomi vastavalt väljakutsetele.

Priksi sõnul peab varjupaiga juhataja hoolima loomadest, olema väga hea suhtlusoskuse, organiseerimisvõime ja stressitaluvusega ning oskama pingelises olukorras rahulikuks jääda. «Seda tööd ei saa teha ainult palga pärast,» ütles ta.

Konkurss töökohale lõpeb 6. veebruaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles