Kirikuõpetaja kodu hävis pere silme all

Arved Breidaks
, reporter
Copy
14 aastat tagasi Juraski küll ostetud ja sealtpeale jupikaupa ehitatud elumaja muutus teisipäeva öösel Oleskite pere silme all elamiskõlbmatuks. Pildil pereema Kadri (vasakult), isa Argo, poeg Ats Markus ja minia Maidrii.
14 aastat tagasi Juraski küll ostetud ja sealtpeale jupikaupa ehitatud elumaja muutus teisipäeva öösel Oleskite pere silme all elamiskõlbmatuks. Pildil pereema Kadri (vasakult), isa Argo, poeg Ats Markus ja minia Maidrii. Foto: Arved Breidaks

Pereema Kadri kuulis kõigepealt suurt pauku, mille peale kadus juba ööunne vajuvast maamajast elekter ning alumiselt korruselt hakkas kostuma poeg Art Kristjani karjumine, et tuli on lahti. Loetud minutid hiljem vaatas kogu pere jõuetult pealt, kuidas tuli nende pea 15 aasta pikkust tööd õgib.

Võrumaal Vastseliina lähistel Juraski külas teisipäeva teisel tunnil kella 1.17 paiku Pindi ja Vastseliina koguduse kirikuõpetaja Argo Oleski elamu terrassil puhkenud tulekahju näis õnnetuse esimestel minutitel isegi kerge pääsemisena. Maja lõunakülje terrassilt alguse saanud põlengu avastasid esimesel korrusel oma toas parasjagu magama sättinud Art Kristjan ja tema kihlatu Maidrii.

Viimane oli just rõdul kassi toitnud, lasknud seejärel pilguga üle valduse, veendunud, et kõik on korras ja läinud ära tuppa. Art Kristjan käinud veel rõdul telefoni otsimas ning kobiti pahaaimamatult põhku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles