Noortetuba võib Võrus tulla merekonteinerisse

Kristina Pihlapuu
, Suvereporter
Copy
«Esialgu on merekonteinerisse rajatud noortetuba plaanis panna Võru rulapargi juurde, kuna noortele meeldib siia koguneda,» rääkis idee algataja Kaisa Sikk. 
«Esialgu on merekonteinerisse rajatud noortetuba plaanis panna Võru rulapargi juurde, kuna noortele meeldib siia koguneda,» rääkis idee algataja Kaisa Sikk. Foto: Kristina Pihlapuu

Võru noortekeskuse algatus Pop-up noortetuba jäi taas rahastuseta. Projekti aga ei visata nurka ning peagi hakatakse otsima uusi võimalusi selle ellu viimiseks.

Võru noortekeskuse algatus seada merekonteinerisse sisse noortetuba on takerdunud rahapuuduse taha. Linna kaasavast eelarvest konteineri ostuks raha saada ei õnnestunud, samuti luhtus toetuse otsing Hooandja platvormil. Ideed aga nurka ei visata.

Ettevõtmise algataja on endine noortekeskuse noorsootöötaja Kaisa Sikk. Inspiratsiooni sai ta merekooli konteinerist, mis ka sel suvel mööda mere- ja järverandu ringi rännates terrassiga klassiruumiks muutub, kus huvilistele veespordialasid tutvustatakse. «Nägin seda ja mõtlesin, et see on noortepärane ja lahe asi, mis võiks olla kuskil, kus noored kogunevad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles