Algab neli päeva kestev maailmaralli

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Rally Estonia korraldajatel on kibekiired ajad. Võistluste direktori Tarmo Hõbe sõnul on 15.–18. juulil peetava ralli ettevalmistamisel tähelepanu pööratud ka kuumalainele ning varutud ohtralt joogivett.
Rally Estonia korraldajatel on kibekiired ajad. Võistluste direktori Tarmo Hõbe sõnul on 15.–18. juulil peetava ralli ettevalmistamisel tähelepanu pööratud ka kuumalainele ning varutud ohtralt joogivett. Foto: Paul Poderat

Homme algavast Rally Estoniast saab Lõuna-Eestis osa ligi 25 000 inimest. Leevenenud koroonakriisi tõttu vähendas terviseamet ralli piletimüügi piiranguid, samuti pani korraldaja müüki ühepäevapääsmed. Eestis teist korda toimuv MK-etapp kestab tänavu neli päeva.

«Meile on neli päeva kestev ralli esmakordne,» rääkis Rally Estonia direktor Tarmo Hõbe. «See on teistmoodi ja harjumatu, kuid samas hea – nii ei lõpe ralli mõne päevaga, vaid 320 kilomeetri pikkust võidusõitu saab nautida pikemalt. Suurema mastaabi tõttu on korraldamine võtnud samas varasemast palju rohkem aega.»

Varutud ohtralt joogivett

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles