Otepääl selgusid kõige sportlikumad omavalitsused

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Võõrustajamaakonna delegatsioon avatseremoonial. Valga valla saagiks jäi üldarvestuse 18. koht, Tõrva oli 24. ja Otepää 25. kohta väärt.
Võõrustajamaakonna delegatsioon avatseremoonial. Valga valla saagiks jäi üldarvestuse 18. koht, Tõrva oli 24. ja Otepää 25. kohta väärt. Foto: Paul Poderat

Otepää vallas peetud Eesti omavalitsuste suvemängudel Lõuna-Eesti omavalitsused küll üldarvestuse parimate sekka ei jõudnud, küll aga paistsid lõunaeestlastest silma võrkpallurid, orienteerujad ning spordi- ja omavalitsusjuhid.

Suurtest valdadest oli edukaim Rae vald, kuni 8000 elanikuga valdadest Kiili ning linnade arvestuses viis esikoha koju Paide. Suurte valdade arvestuses järgnesid Rae vallale Tartu ja Türi vald, väikestest valdadest tuli teiseks Põhja-Sakala ja eelmise aasta teise koha vahetas kolmanda vastu Vinni vald. Linnadest saavutas teise koha Viljandi ja ning kolmanda Rakvere.

Kavas olnud 15 spordialast osutus lausa seitsmes võitjaks Rae valla esindus. Parimad oldi nii kergejõustikus, meeste võrkpallis, meeste ja naiste 3 x 3 korvpallis, jalgrattakrossis, trikitõukeratta võistluses kui ka kettagolfis. Teiste omavalitsuste saagiks jäid vaid üksikud esikohad. Kaheksanda esikoha viis Harjumaale Saue vald, olles parim tennises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles