Omavalitsusjuhid võrdlevad võimeid Valga vallas

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Foto: Valga vallavalitsus

Valga vallas toimuvad kolmapäeval ja neljapäeval 26. Eesti omavalitsusjuhtide suvised mitmevõistlused.

Avamisel Valga spordihalli juures tervitas osavõtjaid vallavanem Monika Rogenbaum, kes soovis külla tulnud praegustele ja endistele vallavanematele, linnapeadele ja volikogude esimeestele häid sportikke saavutusi ja meeldivat viibimist Valga vallas. Päevakohased sõnavõtud tegid Valga Sport juhataja Meelis Kattai ja Eestimaa Spordiliit Jõud peasekretär Tarmo Volt, andis Valga vallavalitsus ühismeedias teada.

Võistluste eesmärk ja ülesanne on pakkuda jätkata Eesti omavalitsusjuhtide mitmevõistluse traditsiooni, pakkuda omavalitsusjuhtidele võimalusi ennast mitmekülgselt arendada ja tunda rõõmu liikumisest, selgitada välja kõige sportlikumad omavalitsusjuhid ja maakonnad ja ühtlasi tutvustada Valga valla ettevõtlust, asutusi, loodust ja toitu.

Võistlused viiakse läbi Jaanikese motokeskuse discgolfi rajal, Valga/Valka keskväljakul, Kaldavere turismitalus ja Valga isamaalise kasvatuse püsiekspositsiooni alal. Spordialasid on erinevaid: korvpalli osavusharjutus, orienteerumine, vigursõit ATV-ga, kettagolf, militaarala, noolevise, mälumäng, kuulijänn, laskmine ja redeligolf.

Tulemused selguvad neljapäeva pärastlõunal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles