Algab erilisi elamusi pakkuv Kanepi festival

LEPM
Copy
Valgusmets.
Valgusmets. Foto: Anett Hallap

Reedel ja laupäeval toimuv Kanepi festival pakub põnevust ja tegevust kogu perele.

23. juuli algab noortepeoga Jõksi laululaval. Soojenduseks astuvad üles Kanepi valla noored DJ-d. Õhtu meelelahutamist jätkab DJ Paul Oja koos sõnameister Genkaga. Noortepidu kulmineerub Võsu räpibändii 5Miinust kontserdiga.

24. juulil saavad külastajad nautida lauljatar Liis Lemsalu kontserti ning õhtu lõpetab ansambel 2 Quick Start. Laupäevasel peol üllatavad veel tantsijad led-kostüümidega ning õhtu lõpetab eriline Lasershow.

Tänavune festival laiendab oma piire ning haaratud on mitmed kultuuriasutused ja külakeskused terves Kanepi vallas. Laupäeval, 24. juulil on võimalus osaleda põnevates töötubades, külastada näitusi ja tutvuda erinevate keskustega.

Kõik omad ja kauged külalised on oodatud mängima Kanepi valla Bingot. Auhinnaloosis osalemiseks tuleb mänguväljale koguda 5 templit. Kanepi valla Bingo tegevusi pakuvad Prangli külakeskus, Maaritsa kultuurimaja, Põlgaste külakeskus, Krootuse külakeskus, Saverna külakeskus, Kooraste külakeskus, Ihamaru külakeskus, MTÜ Koduküla Valgjärve ja Kanepi Seltsimaja.

Traditsiooniline perepäev toimub Kanepi Seltsimaja õuealal ning ootab lustima kõiki suuri ja väikeseid külastajaid.

Jõksist võlumetsa rada viib nõiduslikule rännakule tulvil eriskummalisi taimi ja maagilisi olendeid. Lummavad lilleõied ja särav valgus tekitab muinasjutulise tunde.

Festivali korraldavad: Kanepi Vallavalitsus, Kanepi Avatud Noortekeskus, Saverna Avatud Noortekeskus, Kanepi Seltsimaja, Saverna ja Krootuse külakeskused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles