Päästjate kutsevõistluse võitis Tõrva komando

LEPM
Copy
Laupäeval võistles Tõrvas päästjate kutsespordi paremik.
Laupäeval võistles Tõrvas päästjate kutsespordi paremik. Foto: Päästeamet

Päästjate kutsevõistluse Tõrva Challenge võitis meeskondlikus arvestuses Tõrva päästekomando, teiseks tuli Lasnamäe ja kolmandaks Mustvee päästekomando.

Tõrva võistkond koosseisus Timo Laks, Mart Liblik ja Mikk Palover lõpetas ajaga 01:18,9. Teise koha saanud Lasnamäe päästekomando koosseisus Fred Anton, Pavel Kulikov, Kalle Sild ja Tõnu Ilvik lõpetas finaaliajaga 01:33,0 ning kolmandaks tuli Mustvee komando koosseisus Kristjan Roosvald, Aleksander Matrossov, Indrek Tarum, Olavi Peramets ja Rainer Treilmann.

Meeste individuaaljooksud võitis Mart Liblik Tõrva komandost, teine oli Kristjan Mikk Lõuna päästekeskuse valmisolekubüroost ja kolmas Viljandimaa päästepiirkonna juhataja Alor Kasepõld.

Naiskondade arvestuses oli esimene NKK Tõrva jaoskond koosseisus Laura Sillamägi, Merikan Jaska, Kadi Kertu Elias, Helen Elias ja Kati Jürise, teiseks tuli võistkond Timo Firechicks koosseisus Kristi Laks, Birgit Punt, Jaana Raudsepp, Dea Margus ja Ragne Margus, kolmanda koha pälvisid aga Tulehargid koosseisus Aksana Bedaš, Mari Plaado, Renne Merilo, Maarja Ainsoo ja Maarja-Liis Laprik.

Naiste individuaaljooksu võitis päästeameti ohutusjärelevalveosakonna juhataja Tagne Tähe.

Laupäeval võistles Tõrvas päästjate kutsespordi paremik.
Laupäeval võistles Tõrvas päästjate kutsespordi paremik. Foto: Päästeamet

Valgamaal Tõrva linna keskväljakul juba kolmandat aastat päästjate kutseoskusi demonstreeriv võistlus Tõrva Challenge kandis varem nime Tõrva FC. Tegemist on rahvusvahelise võistlusformaadiga, mis on populaarne kogu maailmas.

Võistluse eesmärk on kasvatada päästjate kutsemeisterlikkust ning selgitada välja riigi tugevaimad võistlejad ja võistkonnad. Sportlik mõõduvõtt annab võimaluse oma võimed proovile panna nii meestel kui ka naistel ning pakub pealtvaatajatele põnevat vaatemängu.

Vasakult juhtkonna võistkond Tagne Tähe, Meelis Mesi, Kuno Tammearu, Andres Anvelt, Alor Kasepõld.
Vasakult juhtkonna võistkond Tagne Tähe, Meelis Mesi, Kuno Tammearu, Andres Anvelt, Alor Kasepõld. Foto: Päästeamet

Sellel aastal on ühe võistkonna koosseisus rajal ka päästeameti peadirektor Kuno Tammearu, asedirektor Andreas Anvelt, demineerimiskeskuse juhataja Meelis Mesi, ohutusjärelevalveosakonna juhataja Tagne Tähe ning rahvusvahelistel päästjate kutsevõitlustel auhinnalisi kohti saavutanud ja Eestiski korduvalt võitnud Viljandimaa päästepiirkonna juhataja Alor Kasepõld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles