Kaagjärve mõisapidu toob roosiaeda Anne Veski

LEPM
Copy
Kaagjärve mõisa lipuväljaku ja kollase akna avamine.
Kaagjärve mõisa lipuväljaku ja kollase akna avamine. Foto: Arvo Meeks / LEPM

12. augustil leiab Valga vallas Kaagjärve mõisas aset traditsiooniline roosiaia pidu, kus astub üles legendaarne Anne Veski.

„Suvisest roosiaia peost on saanud südamelähedane tava, mis toob üheks mõisaaeda palju ilusaid inimesi ja hea tuju ning annab meile võimaluse oma uksed avada ja näidata, millised arengud on mõisas aasta jooksul aset leidnud,“ rääkis Kaagjärve mõisapreili Maritta Pillaroo. „Püüame oma külalisi iga kord üllatada ja midagi uut pakkuda, tänavuse peo täheks on Anne Veski, kes annab kontserdi õitsvate rooside vahele rajatud erilisel laval.“

Kaagjärve mõisa roosiaia pidu toimub tänavu juba kolmandat korda. Suure suvelõpusündmusega on mõisapere varem tähistatud nii rosaariumi rajamist kui lipuväljaku valmimist ning National Geographic`u turismivõrgustiku kollase raami paigaldamist mõisa eesaeda.

„Tänavu suvel oleme mõisaia veelgi ilusamaks muutnud, rajasime malevlaste abiga uusi roosipeenraid, teeradu ja valmib ka parkla. Mõisahoones on restaureeritud uued ruumid ning hetkel tegutseme veel teise korruse tubade ehitusega, kus saame tulevikus külalistele majutust pakkuda,“ lisas Maritta Pillaroo.

Kaagjärve mõisa roosiaia pidu algab 12. augustil kell 18.00. Mõisapere tuletab külalistele meelde, et seoses EV valitsuse 30.07. otsusega palutakse neil saabumisel esitada tõend nakkusohutuse kohta (vaktsineerimistõend, läbipõdemise tunnistus või negatiivne koroonatest).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles