Võru Vesi ja Võru linnavalitsus sõlmisid viimase osa veemajanduse suurprojekti töövõtulepinguid

LEPM
Copy
Koidula tänav Võrus.
Koidula tänav Võrus. Foto: Võru Vesi

AS Võru Vesi ja Võru linnavalitsus viisid projekti „Võru reoveekogumisala veemajandusprojekt” raames läbi riigihanked, mille tulemusena sõlmiti lepingud vee‐ ja kanalisatsioonirajatiste ning tänavate rekonstrueerimiseks ehitusettevõtetega.

Konsortsium Taristu Grupp OÜ, OÜ Powtec ja Asfaldigrupp OÜ korrastada jäb Liiva, Petseri, Roosi, Kalevipoja ja Koidula tänava piirkond. Terrat AS – Vee tn piirkond (kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimine kinnisel meetodil erinevatel tänavalõikudel).

Ehitustööde käigus on plaanis rajada või rekonstrueerida 1 380 m veetorustikku, 2770 meetrit kanalisatsioonitorustikku ja 2090 meetrit sademeveetorustikku. Torustike rajamise järgselt taastatakse teed/tänavad üldjuhul täies mahus.

Torustike ehitustöid teostatakse Võru linna reoveekogumisala veemajandusprojekti raames ning töid toetab EL Ühtekuuluvusfond.

Vee ja kanalisatsioonirajatiste ehitustööde maksumus on ca 1,4 miljonit eurot ja teede ehitustööde maksusus on ca 514 000 eurot. Tööd planeeritakse lõpetada 31.10.2022.

Ehitustööde omanikujärelevalvet teostab Infragate Eesti AS.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles