kokkuvõte Kus lähiajal vaktsineerida?

LEPM
Copy
Võimalusi vaktsineerimiseks leiab nii Võru-, Valga-, kui Põlvamaal.
Võimalusi vaktsineerimiseks leiab nii Võru-, Valga-, kui Põlvamaal. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Lähiajal saab end vaktsineerida nii Võru-, Valga- kui Põlvamaal. Liikumas on vaktsineerimisbuss, toimub vaktsineerimispäevi ning haiglates on avatud ka vaktsineerimiskabinetid. Vaktsineerima oodatakse inimesi alates 12. eluaastast.

Võrumaal saab vaktsineerida 11. augustil vaktsineerimisbussis. Buss peatub Verijärvel, Barrus AS juures, kella 14-15.30 ja Rõuge Suurjärve parklas kella 16-19. Vaktsineeritakse Pfizeri vaktsiiniga.

19.-22. august kella 10-18 on võimalik saada kaitsesüst Võru keskväljakul. Vaktsiiniks on Pfizer.

Lõuna-Eesti haiglas on pühapäevast neljapäevani kella 8-16 avatud vaktsineerimiskabinett. Saadaval on üle 200 aja, nii Pfizeri kui ka Moderna vaktsiinile.

Samuti saab vaktsineerida end Võru Kagukeskuse Südameapteegis. Teised vaktsineerimise võimalusega apteegid leiab veebilehelt www.vaktsineeriapteegis.ee.

Vaktsineeri Valgamaal

11. augustil toimub vaktsineerimispäev Keeni põhikoolis kella 9-12 ning Puka põhikoolis kella 13-16. Vaktsineerib Valga haigla ning vaktsiiniks on Pfizer. Vaktsineerima võib minna eelregistreerimata, kuid soovitav on registreeruda digiregistratuuris või Valga Haigla AS registratuuri kaudu telefonil 766 5100.

13. augustil kella 17-19 saab Valga spordihallis vaktsineerida nii registreerudes kui ka elava järjekorra alusel. Vaktsineerib Silmarõõm S ning vaktsiinideks on Pfizer ja Moderna.

Valga haiglas on teisipäevast laupäevani kella 8-16 avatud vaktsineerimiskabinett. Samuti saab vaktsineerida haiglas ka eelregistreerimata kella 10-18 järgnevatel kuupäevadel: 12. august, 17. august, 27. august, 3. september, 9. september, 23. september ja 30. september. Vaktsineeritakse Pfizeriga.

Valgamaal on saadaval üle 500 aja Pfizerile ja mõned ka Modernale.

Vaktsineeri Põlvamaal

Põlvamaal saab vaktsineerida Põlva haiglas kabinetis number 220. Esmaspäevast teisipäevani ja reedest laupäevani oodatakse inimesi kella 8-16. Kolmapäeval ja neljapäeval on kabinett avatud 10-18.

Põlva haiglas on saadaval üle 1200 vaba aja Pfizerile.

Lisaks saab vaktsineerimise aega broneerida iga päev kella 8-20 telefonil 1247, digiregistratuuri kaudu veebilehel www.digiregistratuur.ee või helistades kohalikku haiglasse või eraraviasutuse registratuuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles