Lõunaeestlased kihutasid esikolmikusse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Karleen Randver kuulutati eelmisel aastal ka Otepää valla parimaks naissportlaseks.
Karleen Randver kuulutati eelmisel aastal ka Otepää valla parimaks naissportlaseks. Foto: Maarius Suviste

Tihemetsas Lauri krossirajal sõideti selle hooaja MXi liiga neljas ja naiste Eesti meistrivõistluste kolmas etapp.

MX Pro esimest sõitu asus juhtima Jan Jakobson Sõmerpalu motoklubist, kuid peagi möödus temast kvalifikatsiooni kiireim Johannes Nermann, kes hakkas konkurentidega vaikselt vahet sisse sõitma ja lõpuks kindlalt võitis sõidu.

Jakobson oli samas ülejäänud seltskonnast samuti üle ning võttis teise koha. Kolmandaks tuli terve sõidu samal kohal kihutanud Lauri Lehtla.

Teist sõitu asus juhtima Lehtla, kuid peagi oli taas liider Nermann, kes ei andnud taas teistele sõnaõigust ja võitis sõidu. Jakobson oli alguses kolmas, kuid siis möödus Lehtlast ja noormehele tuli ka selles sõidus kindel teine koht. Lehtlast sai jagu ka avastardi viies Rait Kaimer, kes lõpetas kolmandana.

Kahe sõidu kokkuvõttes võitis etapi seega Nermann, teine oli Jakobson ja kolmas Lehtla.

Naiste meistrivõistluste sõitudes näitas taas väga head minekut nooruke Carita Lomp, kes sõitis juba kvalifikatsioonis konkurentidest viis sekundit kiirema ringiaja. Avasõidus sai Lomp kohe ette, kihutas teistelt eest ja võitis suure eduga Otepää motoklubi sõitja Karleen Randveri ees. Kolmandaks sõitis end Avely Villand, kes edestas napilt Celiin Jõesaart Sõmerpalu motoklubist.

Teises sõidus haaras Lomp taas kohe liidrikoha ja ka siit tuli kindel esikoht, kuid tunduvalt väiksema eduga Randveri ees. Jõesaar oli seekord kolmas.

Etapi võitis Lomp Randveri ja Jõesaare ees.

MX V 40+ klassis tuli aga kaksikvõit Kagu motoklubile. Võitis Urmas Heliste, teine oli Taimar Taaber.

Järgmine MXi liiga etapp sõidetakse 22. augustil Haanjas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles