Võrumaa tublimad noortevaldkonna tegijad said tunnustuse

LEPM
Copy
Pildil tunnustuse saanud Rainer Kaseväli (vasakult), Ellen Varov, Jaanika Käst, Jaanika Orav, Mari Mandel, Airi Parv, Triine Beate Tagamets.
Pildil tunnustuse saanud Rainer Kaseväli (vasakult), Ellen Varov, Jaanika Käst, Jaanika Orav, Mari Mandel, Airi Parv, Triine Beate Tagamets. Foto: Birgit Pettai/Võrumaa Arenduskeskus

11. augustil tunnustas SA Võrumaa Arenduskeskus Võrumaa noorte suvepäevadel Võru maakonna noortevaldkonna tublimaid tegijaid.

Kääpal Võhandu puhkekeskuses andsid tunnustused üle arenduskeskuse juhatuse liige Tiit Toots, Võru abilinnapea Sixten Sild ja Võru vallavanem Kalmer Puusepp. Tunnustamiseks esitati 12 inimese kandidatuur.

Oma sõnavõtus innustas Toots noori olema aktiivsed ja ettevõtlikud, sest see võib anda hiljem nii mõnegi eelise. «Kui olete ise aktiivsed, osalete oma kogukonna ja noortekeskuse tegemistes, pakute välja uusi ideid ja aitate neid ellu viia, siis rikastate ka oma kogukonna elu,» rääkis ta. «Pealegi jääb aktiivne noor paremini silma kohalikele otsustajatele, mis avab teile kindlasti uusi uksi, mis passiivsetele noortele suletuks võivad jääda.»

Tänavused Võrumaa silmapaistvamad tegijad noortevaldkonnas:

Aasta noorsootöötaja 2021 – Mari Mandel

Aasta koostöö noorsootöös 2021 on Noortekeskuste kevadine osturalli – Jaanika Orav ja Airi Parv

Aasta tegu noorsootöös 2021 on Urvaste Kooli õpilasmalev hariduslike erivajadustega õppijatele – Ellen Varov, Rainer Kaseväli, Kaja Roots, Inge Salumaa ja Jaanika Käst

Aasta noor 2021 – Triine Beate Tagamets

Pikaajaline panus noorsootöösse 2021 – Karel Saarna

Esile tõstetud kogukondliku panuse eest – Timo Kudre

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles