Aasta alguses töökoha kaotanud direktor pälvis maakonna teenetemärgi

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga vallavanem Monika Rogenbaum andis Valgas Priimetsa Kooli aktusel alanud kooliaasta puhul kooli pikaaegsele direktorile Marika Krotovale üle Valgamaa teenetemärgi.
Valga vallavanem Monika Rogenbaum andis Valgas Priimetsa Kooli aktusel alanud kooliaasta puhul kooli pikaaegsele direktorile Marika Krotovale üle Valgamaa teenetemärgi. Foto: Valga vallavalitsus

Valga vallavanem Monika Rogenbaum andis Valgas Priimetsa kooli aktusel alanud kooliaasta puhul Valgamaa teenetemärgi kooli pikaaegsele direktorile Marina Krotovale, kes aasta alguses töökohast ilma jäi.

Valga Priimetsa kooli direktori ametikoha ümber sai jaanuaris alguse saaga, kui eelmine vallavalitsus direktor Marina Krotova ametist vabastas, kuna ta oli maksnud samas koolis töötavale abikaasale oma käskkirjaga lisatasu. Kooli lapsevanemad ja õpetajad asusid direktori kaitsele, ent muutust see ei toonud. Nüüdne võim aga otsustas naisele anda teenetemärgi. Krotova kaalus vahepeal uuesti direktoriks kandideerimist, aga viimaks loobus sellest ja uueks direktoriks sai Yulia Kopõtnik. Tänavu septembrist töötab Krotova aga koolis õppejuhina.

Krotova lausus, et tunnustust pälvida on väga meeldiv. Teisest küljest nimetas ta poliitilist olukorda huvitavaks. «Oli üks võim, siis nad tegid nii. Tuli teine võim... Aga väga meeldiv, et olen jälle oma kollektiivis oma inimestega, kõik toetavad mind. Õppejuhina töötasin palju aastaid, rohkem kui 25. See on tuttav töö ja mulle meeldib. Siin on natuke vähem vastutust kui direktorina.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles