Karin Kivi pälvis naiskodukaitse staažimärgi

LEPM
Copy
Naiskodukaitsjad Katrin Arulepp (vasakult), Karin Kivi ja Esti Taal sidusid mälestuslindid Põlvamaal asuvatesse raudteejaamadesse juba pühapäeva õhtul.
Naiskodukaitsjad Katrin Arulepp (vasakult), Karin Kivi ja Esti Taal sidusid mälestuslindid Põlvamaal asuvatesse raudteejaamadesse juba pühapäeva õhtul. Foto: Mati Määrits

Naiskodukaitse organisatsioon tähistas oma 94. aastapäeva. Aastapäeval anti üle kaks kõrgemat tunnustust - Liiliaristi III klassi teenetemedal Lääne ringkonna liikmele Svetlana Augile ja Liiliaristi Hõberist staabiveebel Urmas Rüütlile.

Pronksstaažimärgiga tunnustati 13 naiskodukaitsjat, kes osalenud organisatsiooni tegevuses enam kui 25 aastat. Tunnustuse pälvis ka Karin Kivi, kes püsinud Põlva ringkonna vundamendis 1996. aastast ehk algusest peale.

Kivi on panustanud vabatahtliku juhina, olnud ringkonna aseesinaine ja esinaine. 2008. aastast töötab ta Naiskodukaitse instruktorina Põlva malevas. Kivi sobitub hästi kõikidesse Naiskodukaitse võistlustele suunduvatesse võistkondadesse. Ta ei ütle iial ei, kui saab kaaslasi aidata. Ta on kohusetundlik ja tema peale saab olla kindel.

Kivi on tunnustatud 2002. aastal Liiliaristi IV klassiga ning 2009. aastal Kaitseliidu teenetemedali II klassiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles