Valgas kandideerijad esitasid nimekirjad

LEPM
Copy
Keskerakonna Valgamaa piirkonna juht Alar Nääme ja Valga valla osakonna esinumber Ester Karuse.
Keskerakonna Valgamaa piirkonna juht Alar Nääme ja Valga valla osakonna esinumber Ester Karuse. Foto: Keskerakond

Eesti Keskerakonna Valga valla osakond andis valimisteenistusele üle 29 kandidaadist koosneva kohalike valimiste kandideerijate nimekirja. Valga 2.1 valimisliit esitas 27 liikmega nimekirja.

Keskerakonna Valgamaa piirkonna juht Alar Nääme: „Mul on hea meel, et Valga valla Keskerakonna nimekiri on tugev ja koosneb oma ala spetsialistidest. Nii mõnigi kandidaat kandideerib sellel aastal esimest korda."

Alar Nääme lisas veel, et nimekiri üllatab see aasta kandidaatide tugevuse poolest. Keskerakonna nimekirjas kandideerivad uutest nimedest näiteks Kermo Küün, Regina Reimaa, Eddi Tsirkov, Kelly-Ann Laine ja Veiko Luik, raudvarast jätkavad aga valla eest seismist Allain Karuse, Valentina Melehhova, Alar Nääme ja Julia Belova.

Keskerakonna Valga osakond kinnitas esinumbriks endise Valga vallavanema Ester Karuse. "Seisan Valga vallas kõigi vallaelanike heaolu eest ja olen uhke meie tugeva meeskonna üle" ütles Karuse. Väga rõõmustav on erakonna teatel, et erakonnal on uusi inimesi, kes julgevad ja tahavad oma sõna sekka öelda kodukoha arengus. "Meie nimekiri kätkeb endast inimesi nii sprodi-, ettevõtluse- kui ka sotsiaalvaldkonnast. Keskerakonna jaoks on Valga vallas oluline jätkata veekeskuse projektiga, renoveerida Tambre tee, kiirendada asjaajamist ja suurendada ranitsa ning sünnitoetust. Oluline on ka juhtimise läbipaistvus, linna ja ühinenud maapiirkondade lähendamine, paremate tingimuste arendamine ettevõtluseks ning töökohtade tekkeks, ühenduste ja teede parendamine, Valga-Valka ühtse kultuuri- ja majandusruumi jätkuv areng," lisas teade.

Valga 2.1 valimisliidul 27 kandidaati

Valga 2.1 valimisliidus kandideerivad ka Valga praegune vallavanem Monika Rogenbaum (vasakul) ja asevallavanem Meeli Tuubel.
Valga 2.1 valimisliidus kandideerivad ka Valga praegune vallavanem Monika Rogenbaum (vasakul) ja asevallavanem Meeli Tuubel. Foto: Valga 2.1 valimisliit

Valga 2.1 valimisliit esitas Valga valla valimiskomisjonile registreerimiseks 27-liikmelise kandidaatide nimekirja.

Meeskonnas on inimesed, kelle ühiseks huviks on Valga valla taaselustamine, majandusareng, elukeskkonna turvalisus ja avatud valitsemisstiil.

Nad on veendunud, et kõik Valga valla inimesed vajavad nende jaoks olulisi otsuseid tegema inimesi, kes on valmis kõvasti tööd tegema, küsima raskeid küsimusi ja leidma tarku lahendusi. Nad usuvad, et oleme selleks võimelised: nimekiri koosneb kandidaatidest, kellel on tugev taust nii omavalitsuste juhtimisel, kolmandas sektoris kui ka ettevõtluses. Valga 2.1 valimisliidu meeskond on valmis otsima probleemidele uudseid lahendusi ja tegema koostööd erinevate huvidega inimestega. Neil on endi sõnul selleks energiat, oskusi ja sihikindlust. Töötada plaanitakse tõhusalt koos elanike, ettevõtete ja teiste volikogu liikmetega, et luua selline Valga vald, mida saab uhkusega koduks kutsuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles