Spordinädala avab heategevuslik teatejooks

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Lapsed jooksmas heategevuse nimel.
Lapsed jooksmas heategevuse nimel. Foto: Tomi Saluveer

Neljapäeval, 23. septembril leiab aset Eesti suurim koolinoorte spordiüritus: heategevuslik teatejooks suursündmusena üle Eesti. Osalema on oodatud 5.–9. klasside õpilased, kes annavad panuse nende laste heaks, kes on kaotanud liikumisvõime.

«Meie eesmärk on pakkuda noortele võimalust tunda rõõmu liikumisest ja tervislikest eluviisidest ning populariseerida sportlikke eluviise. Üritusel on ka heategevuslik pool, millega kutsume üles andma panuse Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse toetusfondi kaudu nende laste heaks, kes on liikumisvõime kaotanud,» ütles jooksu eestvedaja Erik Pallase.

Jooksu korraldatakse Eestis 16. korda ning seekord üleeuroopalise spordinädala avaüritusena. Joostakse kaheksaliikmeliste võistkondadena, kus igaüks peab läbima 200 kuni 400 meetri pikkuse distantsi. Jooksule eelneb soojendus nimeka sportlase või spordielu eestvedaja juhtimisel. Osavõtt on tasuta, registreerimine avatud kuni 13. septembrini kodulehel teatejooks.ee. Sel aastal on osavõtjaid oodata 12 000 ning jooks leiab aset 28 kohas üle Eesti.

Täiskasvanud saavad laste panust ning rehabilitatsioonikeskuse tegevust toetada, helistades heategevusnumbril 900 7777 (ühe kõne hind on 7 eurot) või tehes ülekande HNRK Toetusfond SA kontole SEB pangas EE451010220268957228 märksõnaga «Teatejooks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles