Selgub parim bussijuht

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Kagu ühistranspordikeskuse juhatuse liige Sander Saar (vasakul) õnnitlemas mullust aasta bussijuhti Toomas Rämmanni.
Kagu ühistranspordikeskuse juhatuse liige Sander Saar (vasakul) õnnitlemas mullust aasta bussijuhti Toomas Rämmanni. Foto: Mati Määrits

Kagu ühistranspordikeskus kuulutas taas välja aasta bussijuhi konkursi. Selle eesmärk on tunnustada üht Põlva- või Võrumaal oma ülesandeid täitvat bussijuhti.

Ühistranspordikeskus tõdeb, et bussijuhid on inimesed, kellega puutume kokku hommikuti, tööle ja kooli minnes, olles veel unised. Samuti kohtame neid sealt tagasi tulles, olles väsinud päevatoimetustest.

«Tervitused ja suhtlus bussijuhiga võib määrata meie päeva meeleolu. Istudes bussi, usaldame oma elu ja tervise inimese kätte, keda me ei tunnegi. Vahel tunneme end seal nii turvaliselt, et pikendame oma ööund veel mõne minuti võrra, ometi ei lähe me bussijuhti selle eest tänama. Kuid miks mitte? Kui sul on olnud meeldiv kogemus bussijuhiga ja sa sooviksid teda tema professionaalsuse või heatahtlikkuse eest esile tõsta, siis anna meile teada!» kõlab ühistranspordi korraldaja üleskutse.

Tunnustamisettepanekud tuleb saata 10. oktoobriks ühistranspordikeskuse posti- või e-posti aadressile, samuti saab neid edastada telefonitsi.

Esimest korda selgusid aasta bussijuhi tiitli saajad mullu. Tunnustuse ja sellega kaasneva 500-eurose preemia said Põlvamaalt Toomas Rämmann ja Võrumaalt Riho Raamat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles