Lapsepõlvekirg tõi ringiga tagasi kutsumuse juurde

Sten Mahov
Copy
Ettevõtte köögis alustab Margarita Võsokovskaja hommikuti kell kaheksa ning siis on tal abiks ka kaasa. Üksi ei jõuaks kõiki sööke õigeks ajaks valmis teha.
Ettevõtte köögis alustab Margarita Võsokovskaja hommikuti kell kaheksa ning siis on tal abiks ka kaasa. Üksi ei jõuaks kõiki sööke õigeks ajaks valmis teha. Foto: Arvo Meeks

Sel pühapäeval tähistab Räpina vallas Linte külas ning sealses piirkonnas tuntud toitlustusteenuse pakkuja ning tänavune Põlva maakonna ema nominent Margarita Võsokovskaja oma elu esimest vanavanemate päeva. Niivõrd uus on see staatus veel talle. «Mõtlesime, et läheme selleks puhuks Piusa ürgorgu forelli sööma. Esiteks oleme suured kalasõbrad, pealegi meeldib lastele kohapeal ise kala püüda,» rääkis naine lähenevat pidupäeva silmas pidades.

«Ära parem küsi, selline suur õnn on: tütar on ikka tütar,» sõnas nelja poja ema ühtaegu naerulsui ning pisar silmanurgas, kui rääkis perekonnas kasvavast ning peagi aastaseks saavast pojatütrest Maiast. Ta ei varjagi, et nelja poja kõrval, kellest kaks on täiskasvanud, oleks ta ka ise tütart soovinud. «Mulle endalegi oli üllatus, et neljas poiss sündis! See viimane oli selline teistmoodi lapsekandmine: isud olid teised, ja oligi tunne, et on tütar ikkagi. Viimases ultrahelis arst vaatas ja ütles siis, et palju õnne: teil on neljas poeg. No siis olid kõik lootused kustunud,» naljatles pereema. Ta lisas kohe, et oma poistega on tal tegelikult vedanud, sest nad on tublid ja hakkajad.

FoodMasterita OÜ catering tegutseb endises Linte kauplusehoones.
 
FoodMasterita OÜ catering tegutseb endises Linte kauplusehoones.  Foto: Arvo Meeks
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles