Moostes teritati ideid

LEPM
Copy

Mooste Folgikojas toimus neljapäeval Ideeteritaja, mille eesmärk oli anda hoogu ideedele, millele otsida rahastust Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 regionaalsest projektitaotlusvoorust.

Ideepäeva korraldanud Põlvamaa Arenduskeskuse kultuuri- ja välissuhete spetsialisti Evelyn Grzinichi sõnul oli päeva eesmärk anda üritustekorraldajatele võimalus testida oma ideed, saada tagasisidet ning kohtuda ja luua kontakte teiste kultuuriloojatega.

«Ideepäevale tuldi näiteks ühe ideega ja teiste tagasisidest selgus, et sellisel moel ei pruugi see töötada ning piltlikult öeldes lahkuti hoopis teise mõttega,» rääkis ta.

Projeketiideed, millega minnakse oktoobris püüdma Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 regionaalsest projektitaotlusvoorust rahastust on seinast seina – alates Kanepi festivalist ja Harmoonikapeost kuni võrokeelse operetini ning mitmete kunstiprojektideni.

Päeva viisid läbi Meel Valk ja Ivika Nõgel OÜ-st Teravik. Meel ja Ivika on kaasava juhtimise praktikud, kogenud projektijuhid ja arendusnõustajad. Üheskoos on nad läbi viinud mitmeid Lõuna-Eesti arengukoosolekuid ja vedanud eest Maale elama algatust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles