Käsipalli esiliiga alustab tosina võistkonnaga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Põlva Arcwoodi ja HC Tallinn 2 kohtumine 
Põlva Arcwoodi ja HC Tallinn 2 kohtumine Foto: Helin Potter

Käsipalli meeste esiliigas osaleb tänavu 12 võistkonda ja pall pandi mängu eile õhtul Tapal. Viimati osales esiliigas tosin või enam tiimi kümmekond aastat tagasi.

Tänavu debüteerivad meeste sarjas Tallinna käsipalliakadeemia /Audentes ja HC Tallinn/Mustamäe. Mõneaastase pausi järel panevad meistriliigaklubid SK Tapa ja Viljandi HC jälle välja duubelmeeskonnad. Viimane on selle nimel leivad ühte kappi pannud noorte pärnakatega.

Kahtlemata on suurim kaotus Tallinna Oskari kadumine. Kahekordne Eesti karikavõitja ja meistriliigaski viis medalit võitnud meeskond mängis viimased aastad harrastajatetiimina esiliigas, kuid nüüd enam ei jätka.

Lõpetamata hooaegade järel stardib esiliigas jätkuvalt tiitlikaitsjana 2018/2019 meister Põlva/Arcwood. Viimastel aastatel kindlalt tabelitipus püsinud põlvalased pole kaotusekibedust tundnud juba 40 mängu järjest. Esiliiga valitseja avab ka uue hooaja, sõites teisipäeval külla SK Tapa /Tapa valla spordikoolile.

«Kõigi mängijate ja treenerite ühine eesmärk on kindlasti, et saaks hooaja korralikult ära mängida – kolmandat aastat järjest enam pooleli jätta ei tahaks. Kui kevadel järsku hooaeg lõppes, tõmbas see muidugi motivatsiooni alla, aga suvega on nii mehed kui ka toetajad uuesti tahtmist täis,» sõnas Põlva/Arcwoodi peatreener Romet Oone.

«Kahju, et Oskar loobus, aga uusi tiime tuleb peale ja eriti tore, et noori lisandub. Midagi lihtsat me ei oota ning iga mäng on tähtis, sest kohamänge ei toimu. Meie meeskonda lisandusid Mario Karuse, Siivo Sokk, Tauri Treier ja Denis Lõokene, seega oleme loodetavasti tugevnenud,» teatas Oone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles