Zahkna noppis Otepääl ka teise meistritiitli

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Rene Zahkna
Rene Zahkna Foto: Tairo Lutter

Suvebiatloni lahtised Eesti meistrivõistlused Otepääl said pühapäeval jätku ühisstardist sõitudega. Meestest kuulus sarnaselt päev varem peetud sprindidistantsile 12,5-kilomeetrisel põhidistantsil Eesti meistritiitel Võru Biathloni esindajale Rene Zahknale.

Sõiduvõit läks siiski võõrsile, selle võttis Vytautas Strolia Leedust. Tema kaasmaalane Tomas Kaukenas oli finišis kolmandana. Järgnesid Eesti meistrivõistluste arvestuses hõbeda ja pronksi võitnud Kristo Siimer (SPKL Biathlon) ja Mart Všivtsev (Kagu Biathlon).

Leetu läks ka naiste 10-kilomeetrise põhisõidu esikoht, selle viis sinna Baiba Bendika. Teiseks tuli Eesti meistriks kroonitud Kadri Lehtla (SPKL Biathlon), kolmas koht läks aga taas Leetu – Natalja Kočerginale. Eesti meistrivõistluste hõbe kuulus Susan Külmale (SPKL Biathlon / TT Team), pronks aga Võru Biathloni esindajale Regina Ojale.

Medaleid jagus aga lõunaeestlastele veel. Nooremate võistlejate seas tabas medalisadu Võru Biathloni / Võru spordikooli esindajaid. Edukaim oli neist M19 arvestuses hõbeda võitnud Henri Kesa. Pronkse teeniti aga kolm: M15 vanuseklassis oli kolmas Hannes Vislapuu, N17 arvestuses Mia Mai Huik ja M17 klassis Gregor Narusk. N15 vanuseklassis oli aga kolmas Tallinnas treeniv Võrumaa neiu Rosibel Marii Kaldvee spordiklubist Biathlon.

Meesharrastajate seas oli kolmas Sander Laine Põlva spordiklubist Serviti. Tema klubikaaslane Marek Parksepp oli aga võidukas M40 vanuseklassis, kus kolmandaks tuli Sulo Mannine Kagu Biathlonist. M50 vanuseklassis tuli aga esimeseks samuti Kagu Biathloni esindav Rainer Tokko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles