Naiskodukaitsjad pidasid spordipäeva

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Ülesannete seas oli ka meelelahutuslikke jõuproove.
Ülesannete seas oli ka meelelahutuslikke jõuproove. Foto: Ander Alliksaar

Naiskodukaitse Valga ringkonnal sai septembris teoks kauaoodatud ja meeleolukas spordipäev. Jaoskonnad said mõõtu võtta nii loomingulistel kui füüsilist täpsust nõudvatel aladel. Jõuproovi korraldasid Otepää jaoskonna naiskodukaitsjad.

Otepääl Kaitseliidu maja juurde olid kokku tulnud kuue jaoskonna esindused: Valga, Otepää, Tõlliste, Laanemetsa ja Tõrva oma ning külalisena ka Kanepi jaoskond.

Tuju tõusis kõrgele juba Ene Prantsi tehtud soojenduse ajal, kus sai ennast nii soojemaks kui ka mõne aasta «nooremaks» naerdud. Avasõnad ütles Valga ringkonna esinaine Mari Mõttus.

Ülesanded sisaldasid nii meelelahutust kui ka sportlikku tegevust. Üks täpsust vajav ülesanne oli pärit Naiskodukaitse juhtide öörännakust. Muu hulgas tuli võistelda ka kettagolfis.

Ühes lõbusas ülesandes tuli «koerale» pajakindaga süüa anda. Üsna keeruliseks kujunes aga grupiga õhupalli katki tegemine. Mõnel grupil kulus selleks lausa kümme minutit – ehe näide sellest, et ka pealtnäha lihtsa ülesande võib väikse vimkaga teha raskeks.

Ohtralt pakkus lusti ka ülesanne, kus üks võistkonna liikmetest pidi kinnisilmi valima välja riided, et saaks tiimikaaslasest teha «tulevikusportlase».

Hiljem korraldasid need «tulevikusportlased» väga ägeda show, mis jääb meelde pikaks ajaks.

Loosi tahtel korraldab järgmise jõuproovi Valga jaoskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles