Kethi Uibomägi on oma õpetajatele tänulik

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Kethi Uibomägi
Kethi Uibomägi Foto: Konstantin Sednev

Teisipäevase õpetajate päeva puhul meenutasid tuntud eestlased oma õpetajaid. Teiste seas tegi seda ka saatejuht ja laulja Kethi Uibomägi, kelle koolitee möödus Valgas.

«Mul oli palju lemmikõpetajaid, aga esimesena jääb lapsele ikka kõige eredamalt meelde algklasside õpetaja,» tõdes Uibomägi. «Mäletan, et õpetaja Linda kandis alati kontsakingi, oli väga armas ja väljapeetud.»

Samuti armastanud Kethi inglise keele tunde ja õpetaja Õie Kurdgeliat, kelle töö tulemusena sai ta selles võõrkeeles väga tugeva põhja alla.

Praegu aktiivselt meelelahutusmaailmas tegutsev Uibomägi olnud enda mäletamist mööda oma klassis kõige noorem, sest alustas kooliteed viieaastaselt. Sellest hoolimata tundnud ta koolis käies, et oli seal väga hoitud.

Noor naine on õpetajatele tänulik pideva mõistmise eest, mis aitas tal ka raskusi ületada. Kui veel teises klassis valmistas talle raskusi matemaatika, mistõttu talle võeti ka eraõpetaja, siis hiljem oli ta tubli koolilaps: õppis neljadele-viitele. «Mulle kooliaeg tohutult meeldis,» kinnitas Uibomägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles