GALERII Tõrva valla õpetajad tähistasid oma päeva ERM-is

LEPM
Copy

Eile leidis aset Tõrva valla iga-aastane õpetajate päeva väljasõit koolide ja lasteaedade töötajatele. Sedapuhku oli sihtkohaks valitud Eesti Rahva Muuseum, kus kuulati põnevat ettekannet nutimaailma generatsioonist ning nauditi Inga ja Toomas Lunge kontserti ning loomulikult üksteise seltskonda.

Õhtu alustuseks löödi kokku tervituspokaal Tõrva vallavolikogu esimehe Enn Mihailoviga ning seejärel suunduti laudadesse, kus juba ootas maitsev kõhutäide. Tervitussõnadega esines Tõrva vallavanem Maido Ruusmann, kes andis meenekotid üle haridusasutuste kõige uuematele töötajatele. Tõrva valla koolides ja lasteaedades alustas sel õppeaastal tööd üheksa särasilmset teadmistejagajat, kõige rohkem lasteaias Mõmmik, kus avati sobitusrühm.

Tõrva vallavanem Maido Ruusmann tänas kõiki õpetajaid, kes hoolimata keerulisest koduõppe perioodist säilitanud rõõmsa meele ja sära silmades. «Kohaliku omavalitsuse jaoks on haridus olulisematest valdkondadest, see on meie kindel prioriteet, sest just sellest sõltub meie noorte ja seeläbi kogu piirkonna tulevik,» sõnas Ruusmann.

Õhtut jätkas Tartu Ülikooli sotsiaalmeedialektor ja meediauuringute kaasprofessor Maria Murumaa-Mengel ettekandega «Generatsioon, mis läks nutimaailma elama». Värvikad kirjeldused uuringu käigus noorte poolt esitatud mõtetest panid nii mõnegi pedagoogi äratundmisest muhelema ning meenutama enda nooruse meediume.

Kohvi- ja koogipausi järel astusid haridustöötajate ette kontserdiga vahetult siirad Inga ja Toomas Lunge, kes lisaks meeleolukate laulude esitamisele, rääkisid nii mõndagi humoorikat enda elust ja juhtumistest. Kaasahaaravad palad panid ka õpetajad kaasa laulma ning pärast kontserti ei tahtnud aplaus kuidagi vaibuda.

Õpetajate sõnul oli õhtu justkui kirss tordil ning lisasid, et on ikka tore olla õpetaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles