Asenduskodust põgenenud lapsed tabati Valgas peolt

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Foto: Arvo Meeks

Reede õhtul sai politsei teate, et Valgamaal ei ole ühte asenduskodusse tagasi tulnud mitu alaealist last. Olemasoleva info põhjal oli teada seegi, et nad võivad Valga linnas ühes Petseri tänaval asuvas esimese korruse korteris alkoholi tarbida.

«Politseipatrull läks korterit kontrollima, mispeale põgenesid noored korterist akna kaudu. Selgitamaks välja, kas mõni otsitavatest noortest jäi tuppa, sisenes politsei korterisse akna kaudu, kuid toas täiendavalt kedagi ei olnud,» kirjeldas asjade käiku Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk.

Põgenenud noored tabati tema sõnul sellesama Petseri tänava maja lähistelt, kus nad aega veetsid. «Kokku viidi jaoskonda asjaolude selgitamiseks neli alaealist, kellest osa oli alkoholi tarvitanud. Asenduskodu lapsed viidi tagasi nende ööbimiskohta ja teised lapsed anti üle vanematele.»

Virk täpsustas, et tegu on noortega, kes viimasel ajal üsna sageli politsei huviorbiiti sattunud, kuna nad põgenevad asenduskodust ja sisustavad vaba aega sellega, mis nende tervisele ja elule ohtlik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles