GALERII ⟩ Pealinnas sai mekkida ja soetada Lõuna-Eesti toitu

Copy

Tallinnas hiljuti toimunud üleriigilisel toidumessil olid enam kui 100 eksponendi seas oma traditsioonilisi ja uudistooteid tutvustamas ka Lõuna-Eestis toidu tootmisega tegelevad firmad, nii suured kui väikesed.

Ainuüksi peasissekäigu juures asunud Uma Meki kaubamärgi all olnud avaras boksis oli kaheksa eksponenti.

Andri-Peedo kitsetalu esindajad tõdesid, et nende toodetvad juustusordid olid nii kuum kaup, et messi kolmandal päeval enam kaasa võetud tooteid müügiks ei jagunud. Nii sai kitsejuustusid vaid kohapeal maitsta.

Ka Valga lihatööstuse Atria esindajad möönsid, et neil mitmeid tooteid enam messi viimasel päeval müügiks polnud.

Valgjärve siidrikoja esindaja sõnas, et neis tuntakse piisvalt palju juba siidri ja heade veinide tootjana, kuid siidrikoja juures tegutsevat restorani Valgjärvel teatakse veel vähe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles