Ilves näitas Otepääl tipptasemel hüppeid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Suusahüpetes krooniti Eesti meistriks Kristjan Ilves.
Suusahüpetes krooniti Eesti meistriks Kristjan Ilves. Foto: Sille Annuk

Otepääl Tehvandil selgusid Eesti meistrid suusahüpetes ja kahevõistluses.

Suusahüpete stardis oli meistritiitlit püüdmas 18 sportlast, kellest mõnigi tegi oma elu esimese võistluse Tehvandi K-90 hüppemäel.

Naiste seas oli parim Bendi

Naisjuunioride arvestuses võttis võidu Triinu Hausenberg, kes hüppas 53 ja 52,5 meetrit (46,5 punkti). Naiste absoluutklassis näitas ilusaid hüppeid ja võttis poodiumil esimese koha Annemarii Bendi 86,5 ja 82,5 meetri pikkuste hüpetega (193 punkti).

M-16 vanuseklassis võistlesid Eesti meistritiitlile Andero Kapp ja Kaimar Vagul. Võidu viis koju Vagul, kes hüppemäel näitas 91- ja 77-meetriseid õhulende ja kogus 194 punkti. Hõbemedaliga pidi leppima Kapp, kes maandus 85,5 ja 78,5 meetri peal ning sai kirja 185,5 punkti.

Meeste absoluudis näitas tipptasemel hüppeid Kristjan Ilves, kes lendas 97,5 ja 90 meetrit ning teenis kokku 240 punkti. Sellega pälvis ta Eesti meistritiitli suusahüpetes.

Mõnigi osaleja tegi oma elu esimese võistluse Tehvandi K-90 hüppemäel.

Teisel kohal maandus Kevin Maltsev, kes näitas 95 ja 87 meetri pikkuseid õhulende, kokku 228,5 punkti. Kolmandale kohale platseerus Martti Nõmme, kelle hüpete kauguseks mõõdeti 90,5 ja 88 meetrit, kokku 219,5 punkti.

Meeskondlikes suusahüpetes teenis Eesti meistritiitli Elva suusaklubi (Karel Pastarus, Kristjan Ilves ja Kevin Maltsev) 564,5 punktiga. Hõbedasele kohale jõudis Põhjakotkas Otepää (Hanno-Henri Reidolf, Andero Kapp ja Markkus Alter), kellel õnnestus koguda 549,5 punkti. Kolmas koht ja pronksmedal läks Nõmme suusaklubile (Fred Gustavson, Markus Kägu ja Karel Rammo) 312,5 punktiga.

Kahehüpetes jäi võit Otepääle

Kahevõistluse meistritiitlile Kristjan Ilves ei võistelnud. Tiitli võitis Põhjakotkas Otepää esindaja Markkus Alter Martti Nõmme (Võru SK / Andsumäe SK) ja Markus Kägu (Nõmme SK) ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles