Graanulitootja maksis firma müügi puhul töötajatele helded preemiad (16)

Copy
Graanul Investi juht Raul Kirjanen firma peakontoris Tallinnas. Rahvariides nukud seinal on pärit riikidest, kus tema firmal on ettevõtted.
Graanul Investi juht Raul Kirjanen firma peakontoris Tallinnas. Rahvariides nukud seinal on pärit riikidest, kus tema firmal on ettevõtted. Foto: Madis Veltman

Graanulitootja Graanul Invest otsustas enamusosaluse müügi puhul firma töötajatele preemiat maksta. Staažikamad töötajad said mitmekümne tuhande euro suurusjärgus boonuse.

Täna pärastlõunal jõudis Graanul Investi töötajateni firma senise suuromaniku Raul Kirjaneni e-kiri, milles ta teatas, et sel suvel alustatud tehing, milles praegused aktsionärid müüsid osa aktsiatest maha investeerimisfondile Apollo Funds, jõudis neljapäeval lõpule.

Kirjanen kirjutas, et töötajad on firma arengusse palju panustanud. «Graanul Invest grupi erinevad ettevõtted maksid või maksavad teile täna boonuse, mille suurus on seotud meie üheskoos käidud tee pikkusega. Rehkendus on selline, et boonuse suurus on seotud keskmise töötasu ja ettevõttes töötatud täisaastate korrutisega. Ma tänan teid selle ühise teekonna ja panuse eest Graanul Investi arengusse ja kasvu. Ärge seda kirja nüüd kuidagi selliselt võtke, et meie ühine tee hakkab otsa saama, pigem ikka vastupidi, meil on veel palju asju vaja koos ära teha ja palju tippe saavutada,» kirjutas Kirjanen töötajatele.

Kommentaarid (16)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles