Ühinenud Kogukonnad võttis Otepääl taas suurvõidu

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Valimiste võitjad Otepää vallas võidupeol: senine volikogu esimees Rein Pullerits (vasakul) ja vallavanem Jaanus Barkala valimisliidust Ühinenud Kogukonnad.
Valimiste võitjad Otepää vallas võidupeol: senine volikogu esimees Rein Pullerits (vasakul) ja vallavanem Jaanus Barkala valimisliidust Ühinenud Kogukonnad. Foto: Erakogu

Otepää vallas valimised võitnud valimisliit Ühinenud Kogukonnad võttis 17-liikmelises vallavolikogus endale üheksa kohta.

Kahed kohalikud valimised järjest võitnud nimekirja liikmed pidutsesid valimisõhtul Ugandi Restos.

Otepää vallas isikuliselt kõige rohkem hääli, 292 valija toetuse saanud Ühinenud Kogukondade esinumber ja vallavanem Jaanus Barkala ütles oma esimeses võidujärgses kommentaaris otse peopaigast: valijad on aru saanud, et ei maksa lihtsalt lubadused, vaid päriselt tehtud teod. Näitena tõi ta Puka uue koolimaja ning peagi lõplikult valmiva Otepää turuhoone.

Võitnud nimekirjale järgnes nii häälte kui mandaatide poolest Eesti Konservatiivne Rahvaerakond. Kui esialgsete tulemuste järgi pühapäeva õhtul said nad volikogus kaks kohta, siis esmaspäeval häälte ülelugemisel tuli üks koht juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles