Valga vallas alustavad koalitsiooniläbirääkimisi valimisliit ja Reformierakond

LEPM
Copy
Valga 2.1 valimisliit alustab koalitsioonikõnelusi Reformierakonnaga. Fotol hetk valimisliidu valimispeolt, kus neid õnnitlevad reformierakondlased.
Valga 2.1 valimisliit alustab koalitsioonikõnelusi Reformierakonnaga. Fotol hetk valimisliidu valimispeolt, kus neid õnnitlevad reformierakondlased. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Valga valla poliitiliste jõudude esimeste valimisjärgsete kohtumiste tulemusena otsustasid koalitsiooni moodustamiseks läbirääkimisi alustada Valga 2.1 valimisliit ja Eesti Reformierakond.

„Oleme Reformierakonnaga viimased pool aastat Valga vallas valitsemisvastutust jaganud ning suhted on olnud töised, konstruktiivsed ja osapooli austavad. Töötasime kokkulepitud tegevuskava alusel, hoidsime silmas seatud eesmärke ning saavutasime suurem osa kavandatust. Samuti on meie valimisplatvormid suhteliselt sarnased ning soov Valga poliitkultuuri remontida samuti siiras,“ sõnas Valga 2.1 valimisliidu esindaja Monika Rogenbaum.

„Reformierakond on läbivalt rõhutanud vajadust taastada Valga valla valitsemisel töörahu, stabiilsus ja elanike usaldus võimu vastu, et luua soodsad tingimused valla arenguks. Senine koostöö valimisliiduga on andnud kindlust, et meie arusaamad valla vajadustest ning uuel koalitsioonil ees seisvatest ülesannetest on sarnased. Alustame läbirääkimisi partneritega, kellega saame moodustada vallale parima võimaliku juhtkonna,“ rääkis Reformierakonna esinumber Lauri Drubinš.

Tänaseks on Valga 2.1 valimisliit ja Eesti Reformierakond määranud oma esindajad koalitsiooniläbirääkimiste pidamiseks. Delegaatide esimene ametlik kohtumine koalitsioonikõnelusteks toimub neljapäeval, 21. oktoobril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles