Algab staarisaate lõpuspurt

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
«On suur rõõm, et inimesed usuvad minusse ja tahavad aidata mul oma unistusi täita,» tunnistas noor muusik Andreas Pall.
«On suur rõõm, et inimesed usuvad minusse ja tahavad aidata mul oma unistusi täita,» tunnistas noor muusik Andreas Pall. Foto: Tomi Saluveer

Võru gümnaasiumi muusikaõpetaja Silja Otsar nimetab superstaarisaates finaali jõudnud Võrumaa noormeest Andreas Palli ürgselt musikaalseks. «Eks andekaid lauljaid on olnud teisigi, kuid Andreas tegi ise meeletult tööd, et oma andekust edasi areneda,» rääkis Otsar, kes mäletab, kuidas poiss vabadel hetkedel kooli aulas laulis, üksi kitarri ja klaverit mängis.

Otsar oli Võru gümnaasiumis Andrease muusikaõpetaja, peale selle viis ta noore talendi üle-eestilise lauluvõistluse finaali, koos käidi laulupeolgi. Ka mängis poiss juhtivaid rolle kooli kahes esimeses muusikalis. «Eks Andreast oli alguses vaja natukene ka utsitada,» tõdes Otsar. «Kuid ta on sellest ajast, kui temaga esimest korda kokku puutusin, meeletult arenenud.»

Palli muusikuelu sai alguse Rõuge metsade vahel ema vana kitarri mängides. Järgnesid õpingud Rõuge vallas Jaanipeebu kitarrikoolis Indrek Hundi käe all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles