Otepää muusikakooli õpilased noppisid konkursilt auhinnalisi kohti

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Esimeses reas (vasakult): Mirell Uus, Mette-Marii Orussaar, Maarja Türk ja Grete-Marie Türk. Tagumises reas: Katarina Kivimäe ja Eliise Palmiste.
Esimeses reas (vasakult): Mirell Uus, Mette-Marii Orussaar, Maarja Türk ja Grete-Marie Türk. Tagumises reas: Katarina Kivimäe ja Eliise Palmiste. Foto: Otepää muusikakool

Hiljuti leidis Tartu valla muusikakoolis aset järjekordne David Otto Wirkhausile pühendatud noorte puhkpilli- ja löökpillimängijate konkurss, millest võtsid osa ka otepäälased.

Otepää muusikakooli esindasid konkursil kuus õpilast, kes kõik olid oma vanuserühmades edukad ning saavutasid auhinnalisi kohti.

Plokkflöödikonkursil saavutasid oma vanuserühmades III koha Mirell Uus, Maarja Türk ja Katarina Kivimäe. Oma vanuserühmades pälvisid II koha Grete-Marie Türk ja Eliise Palmiste. Klarnetikonkursil saavutas I koha Mette Marii Orussar.

«Meie tublide puhkpildurite õpetajad on Arno Anton ja Külli Teearu ning kõiki lapsi toetas klaveril kontsertmeister Gerli Kirikal,» ütles Otepää muusikakooli direktor Helen Kirsi. «Oleme väga uhked oma õpilaste ja õpetajate saavutuste üle ja palju õnne eduka konkursi eest kõikidele asjaosalistele.»

Konkursi korraldajateks on Tartu valla muusikakool ja Tartu vallavalitsus. Wirkhausi konkursi eesmärk on populariseerida puhkpillimuusikat, propageerida noorte seas puhkpillimängu ja muusikaharidust ning innustada noori esitama Eesti muusikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles