Kliinikumis kahekordistus esmaste vaktsiinidooside hulk

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
2022. aasta on ettevalmistav aasta suuremateks ümberkorraldusteks.
2022. aasta on ettevalmistav aasta suuremateks ümberkorraldusteks. Foto: Margus Ansu

Need lõunaeestlased, kes mingil põhjusel kodupaigas vaktsineerimisvõimalust ei leia, saavad lasta end koroonaviiruse vastu kaitsesüstida ka Tartu ülikooli kliinikumis.

Eilse seisuga oli kliinikumis tehtud kokku 145 553 vaktsineerimist koroonaviiruse vastu. «Esimesi doose on olnud 76 409, teisi 66 644 ja kolmandaid 2500,» täpsustas Tartu ülikooli kliinikumi vaktsineerimismeeskonna koordinaator Tiina Teder.

18.–24. oktoobril tehti kliinikumis 1. doose 725 ja tõhustusdoose 1188. Nädal varem oli esimeste dooside arv 338 ja tõhustusdoose tehti 1155. Seega on esimeste dooside arv kasvanud nädalaga rohkem kui kaks korda.

Teder kinnitas, et huvi vaktsineerimise vastu on endiselt olemas ning kliinikum on omakorda olemas soovijatele nii esimese, teise kui ka tõhustusdoosiga vaktsineerimiseks.

Võimalik on vaktsineerida nii kliinikumi L. Puusepa 8 asuvas peamajas kui ka Kvartali keskuses. Seda saab teha nii ilma registreerimata kui ka registreerides, et leida endale sobivaim aeg ja koht. Aega saab broneerida kliinikumi etteregistreerimiskeskuse telefonil 731 7200 või e-Patsiendi portaalis. Kvartali keskuses on vaktsineerimiskabinet avatud kõikidel nädalapäevadel, kliinikumi peamajas esmaspäevast laupäevani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles