Selguvad säravamad Valgamaa noortevaldkonnas tegutsejad

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Valgamaa aasta noor 2020 oli praegune Valga gümnaasiumi abiturient Artur Köller.
Valgamaa aasta noor 2020 oli praegune Valga gümnaasiumi abiturient Artur Köller. Foto: Madis Perli

Valgamaa aasta noore, noortesõbra, noorsootöötaja ja vabatahtliku tiitlile on Valgamaa noorsootöökeskus Tankla kodulehel võimalik esitada kandidaate 14. novembrini.

Esitatud kandidaadid ja nende kirjeldused vaatab üle kolme valla esindajatest koosnev komisjon, kes teeb kogutud tekstide põhjal oma otsuse.

Aasta noor on keegi, kes oma kodukohta panustanud rohkem kui teised noored, kelle töö, tegevus või saavutused on olnud teistele noortele eeskujuks ning motivatsiooniks. Ta on eeskujuks kõigile noortele ning väärib seetõttu Valgamaa aasta noore tiitlit.

Valgamaa aasta noortesõber on oma kodukoha noortesse ning nende tegemistesse panustanud märkimisväärselt palju oma aega, oskusi ja tuge, on eeskujuks kõigile noortele. Aasta noortesõbraks ei saa esitada noorsootöö valdkonna töötajaid. Oodatud on näiteks haridus-, majandus-, kultuuri-, healolu- ja teiste valdkondade töötajad.

Valgamaa aasta noorsootöötaja on oma kodukoha noorsootöösse palju panustanud ja silmapaistvalt tegutsenud, teinud märkimisväärset ja olulist tööd ning aidanud kaasa noorsootöö arendamisele Valgamaal. Ta on eeskujuks nii noortele kui ka noortevaldkonna töötajatele.

Valgamaa aasta vabatahtlik on kodukohas vabatahtlikuna järjepidevalt panustanud ühiskonna arengusse ja heaolusse, löönud vabatahtlikuna kaasa organisatsioonide töös ning panustanud sündmuste korraldamisse. Ta on eeskujuks kõigile noortele

Aasta tegijad kuulutatakse välja 2022. aasta algul toimuval Valgamaa tänuüritusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles