Võimukõnelused jõudsid lõpusirgele

Mati Määrits
, reporter
Copy
Isamaa esinumber Arne Tilk (vasakult) pidas reformierakondlaste Andres Vijari ja Lennart Libaga esimesed jutuajamised tulevase võimuliidu asjus kohe pärast valimistulemuste selgumist.
Isamaa esinumber Arne Tilk (vasakult) pidas reformierakondlaste Andres Vijari ja Lennart Libaga esimesed jutuajamised tulevase võimuliidu asjus kohe pärast valimistulemuste selgumist. Foto: Mati Määrits

Põlvas koalitsiooniläbirääkimisi pidavad Reformi- ja Keskerakonna, Isamaa ja valimisliidu Põlva Areng esindajad loodavad kokku lepitule allkirjad anda järgmise nädala jooksul.

Reformierakonna esindaja Lennart Liba ütlusel ollakse kõnelustega lõpusirgel. Ka läbi rääkiv seltskond on ikka sama, kes neid alustas.

«Tahan loota, et koalitsioonileping saab allkirjad hiljemalt järgmise nädala alguseks. Reedel vaatame veel kavandile otsa. Teemad oleme juba üle käinud ning ka rahanumbrid juurde pannud, lähtudes võimalustest. Suuri erimeelsusi ei ole olnud, aga veel ei saa öelda, et kõik asjad on lõplikult kokku lepitud. Igal juhul on ühine tahe ja arusaam olemas,» tõdes ta neljapäeva õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles