Valga vallavanema koht jääb valimisliidule

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga tulevases koalitsioonis jääb vallavanema koht Valga 2.1 valimisliidule, seega saab vallavanema kohal kõigi eelduste kohaselt jätkata Monika Rogenbaum, kes esiplaanil valimistejärgseid õnnesoove vastu võtab.
Valga tulevases koalitsioonis jääb vallavanema koht Valga 2.1 valimisliidule, seega saab vallavanema kohal kõigi eelduste kohaselt jätkata Monika Rogenbaum, kes esiplaanil valimistejärgseid õnnesoove vastu võtab. Foto: Tiit Loim/Lõuna-Eesti Postimees

Valga 2.1 valimisliidu ja Reformierakonna läbirääkimised on jõudnud lõppjärku. Ametikohtade jaotuski on kokku lepitud ning reedel peaks allkirjad saama koalitsioonileping.

Valgas võitis valimised napilt Keskerakond, ent läbirääkimisi koalitsiooni moodustamiseks alustasid esmalt Valga 2.1 valimisliit ja Reformierakond, seega sisuliselt sama seltskond, kes võimul praegugi. Kuigi Reformierakonna esinumber Lauri Drubinš jättis eelmisel nädalal otsad osalt lahtiseks, öeldes, et nad räägivad ka teiste osapooltega, on nüüdseks selge, et üksmeel valimisliiduga on leitud.

Jäi arutada veel neli-viis küsimust

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles