GALERII Järvere traagilist õnnetust meenutavad küünlad ning lilled

Sten Mahov
Copy

Täna hommikul põlesid eile Võrumaal Järvere lasketiirus raske õnnetuse tagajärjel surma saanud 26-aastase Tartu politseiniku Joonas Männiku mälestuseks küünlad, oli toodud lilli ning Coca-Cola karastusjoogi purk.

Politsei Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virgi sõnutsi oli tegemist tavapärase harjutuslaskmisega ning Järvere lasketiirus on osalenud Lõuna prefektuuri kiirreageerijad treeningul ka varem. «Nad (kiirreageerijad – S.M.) kasutavad harjutamiseks erinevaid lasketiire harjutamiseks, mis on sobivad. Võrumaa oma on pidevas kasutuses,» märkis Virk.

Traagiline õnnetus juhtus kella 15 paiku Võru vallas Järvere lasketiirus, kus Lõuna prefektuuri kiirreageerijad osalesid lasketreeningul. Esialgsetel andmetel harjutasid kaks meeskonda taktikalist liikumist, mille käigus tulistati sihtmärke. Mõlemat meeskonda juhendasid ja jälgisid laskeinstruktorid. Ühel hetkel sattus üks politseinikest seni teadmata põhjusel ootamatult teise meeskonna tulesektorisse ning sai kolleegi lasust pihta. Meeskonnakaaslased kutsusid abi ja alustasid kohe elustamist. Paraku ei andnud see enam tulemust ja politseinik suri sündmuskohal.

Järvere lasketiiru puhul on tegemist jahilasketiiruga, kus käivad harjutamas nii jahimehed kui ka teised relvakandjad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles