Põlva Serviti alistas Tapa tiimi 26 väravaga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Serviti mehed vastastele survet avaldamas.
Serviti mehed vastastele survet avaldamas. Foto: Helin Potter

Serviti käsipallitiimile sõitis meistriliiga teises voorus külla SK Tapa, kellega on sel hooajal juba kaks korda kohtutud. Mõlemal korral on põlvalastel tapalased alistada õnnestunud. Nii juhtus ka sel korral.

Juba mängu algus oli Servitile edukas, sest 11. mänguminutil viskas Kristjan Muuga kümnenda värava, mis tõi meeskonnale viieväravalise edumaa vastase ees. Sama mustriga jätkates olid põlvakad SK Tapast peagi juba kümne punktiga ees, kui Mathias Rebane viskas 23. minutil seitsme meetri joonelt värava.

Väravavaht Eston Varusk tegi samuti head tööd, tõrjudes vastaste kavalaid viskeid. Poolajale mindi seisuga 20 : 10.

Teisel poolajal jätkas Serviti skoori suurendamist ning 52. minutil oli edumaa juba 20-punktiline. Kui mängu alguses oli mõlemal meeskonnal suur motivatsioon visata väravaid, mis väljendus matši kiires tempos ja tõsiasjas, et juba viiendaks minutiks oli tiimidel kahe peale visatud seitse väravat, siis mängu keskpunktiks oli tempo vaibunud. Lõpufaasis tegi Serviti aga veel spurdi, lisades kolme minuti jooksul viis väravat. Kohtumise lõppedes ilutses punktitablool 45 : 19.

Enim väravaid viskas Mathias Rebane, kelle pall maandus vastase võrgus kaheksal korral, Henri Sillaste ja Ülljo Pihus lisasid kuus väravat. Carl-Eric Uibo, Kristjan Muuga ning Arturs Meikšans viskasid kõik neli tabamust. Sander Sarapuu ja Raiko Rudissaar panustasid kolme väravaga, kaks korda viskasid palli vastaste võrku Hendrik Varul, Anatolii Chezlov ja Markel Veiko. Henri Hiiendi arvele jäi üks värav.

«Poisid keskendusid ilusti mängule, sest Tapa võib iga kell pakkuda tõelist lahingut. Saime kaitse ilusti kinni ja ka häid kiirrünnakuid. Joonemängija leidmine rünnakul samuti õnnestus ja muidugi tegid väravavahid korraliku partii. Meestelt hea mäng!» kiitis Mathias Rebane meeskonna sooritust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles