Söögikohta pääseb nüüd kahe tõendi ja maskiga (1)

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Võru piirkonnapolitseinik Elar Sarik (paremal) ja väärteomenetleja Rain Klemets kontrollisid reedel Võru toidukohtades, kuidas seal on korraldatud koroonatõendi kontrollimine. Pildil räägitakse Kagukeskuses asuva Kebab Tarõ teenindajaga.
Võru piirkonnapolitseinik Elar Sarik (paremal) ja väärteomenetleja Rain Klemets kontrollisid reedel Võru toidukohtades, kuidas seal on korraldatud koroonatõendi kontrollimine. Pildil räägitakse Kagukeskuses asuva Kebab Tarõ teenindajaga. Foto: Arved Breidaks

Toidukohtadesse sööma pääsemiseks tuleb nüüd koos koroonatõendiga ette näidata ka isikut tõendav dokument, mille puudumisel on kliendi kohapeal toitlustamine keelatud. Politsei viis reedel Võru einelates läbi reidi kontrollimaks, kas tõendit ikka küsitakse ja maski kantakse.

Nöörimaa toidukeskuse sööklas reedel mõni minut enne kella 13 lõunat lõpetanud kaks tööriietuses meest kinnitasid neid kontrollima saabunud politseinikele, et söömaaja alguses nõuti neilt koroonatõendi olemasolu ning seda letiteenindajale ka näidati.

«Saba just uksest välja polnud,» ütles söökla teenindaja. «Kellel tõendit ei olnud, neile pakkusime võimalust toitu kaasa osta.» Tõsi, seda võimalust väga palju ei kasutatud ning teenindamata jäänud kliendid olid ka oma pahameelt üles näidanud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles