Kolme lapsega investorperes läheb toidule 300 eurot kuus (1)

Sirle Matt
, reporter
Copy
Rahandus­ministeeriumis rahatarkuse koordinaator Liisi Kirch alustas oma tulude-kulude jälgimist 2010. aastal, kui asus esimesele erialasele tööle.
Rahandus­ministeeriumis rahatarkuse koordinaator Liisi Kirch alustas oma tulude-kulude jälgimist 2010. aastal, kui asus esimesele erialasele tööle. Foto: Mailiis Ollino

Rahandus­ministeeriumis rahatarkuse koordinaatorina töötav Liisi Kirch elab õpetuse järgi, mida ta teistele rahaga ümberkäimise kohta jagab. ­Tänu targale rahakasutusele ei peaks ta palgatööl käima, kui ei tahaks: kolme lapsega pere elaks lahedalt ära intressidest ja dividendidest, mis investeeringutelt laekuvad.

Oma rahaasjade jälgimist alustas Kirch 2010. aastal, kui asus esimesele erialasele tööle. Ta hakkas igast palgast osa kõrvale panema ja investeerima. 2014. aastal võttis naine nüüdse abikaasaga eesmärgiks saavu­tada rahaline vabadus. Nad ­asusid koos hindama oma kulutusi ja investeerima. 2020. aastaks saavutasid nad rahalise vabaduse. «Kuus laekub keskmiselt selline summa, et katab vabalt meie kulud ära, terve pere kulud,» avaldab Kirch.

Meelerahufond

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles